درباره پروژه مقاومسازی هتل سید الشهدا قم

یک ساختمان با کاربری هتل به علت خطاهای متعدد طراحی و اجرایی، به مدت 8 سال متوقف شده بود که پس از بررسی شرکت های مقاومسازی بسیاری، در نهایت در سال 1401 نقشه های تقویت این ساختمان تهیه و برای اجرا به شرکت مقاومسازان ارگ بنیان ارائه می شود.

ساختمان مذکور در 7 سقف با سیستم لرزه ای قاب ساده خمشی متوسط با دیوار برشی می باشد.

ضعف بسیار شدید تیرها و برخی ستون ها که منجر به اجرای طرح تقویت بسیار سنگین اکثر المان های باربر نظیر تیر ها و ستون ها گردید.

همچنین برخی تغییرات معماری نیز مدنظر کارفرمای محترم در طرح اعمال گردید که آن ها نیز نیازمند تقویت قسمت های دیگر سازه بودند.

نحوه تقویت سازه

توسط خرپا فلزی با کاشت میلگرد و رول بولت ، تیرهای بتنی مقاومسازی شدند و ستون ها توسط ژاکت فلزی تقویت شدند.

کارفرمابخش خصوصی- دولتی
طراح تقویت و محاسبمهندس علی نوری
پیمانکارمقاومسازان ارگ بنیان
تاریخ اتمام مقاومسازیاسفند 1402
روش تقویتافزودن خرپا به تیر بتنی و ژاکت فلزی ستون بتنی

تقویت به روش ژاکت فولادی

روش مقاومسازی به روش ژاکت فولادی (steel jacket method) یک روش معمول برای تقویت و بهسازی سازه‌های بتنی و فولادی است. در این روش، یک لایه از ورق‌های فولادی به شکل ژاکت (پوشش) حول ستون‌ها، بالکن‌ها یا دیگر اجزای سازه قرار می‌گیرد. این لایه ژاکت فولادی به عنوان یک پوشش محافظ عمل می‌کند و سازه را در برابر زلزله، عوامل جوی، حرارت و سایر عوامل خراب‌کننده محافظت می‌کند.

به طور کلی، مقاومسازی به شیوه ژاکت فولادی یک روش کارآمد و موثر برای بهسازی و تقویت سازه‌های قدیمی و ضعیف است که می‌تواند عمر مفید و ایمنی آن‌ها را بهبود بخشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :